Kuvat Suvi Björkqvist

Jyväskylässä osa 1: Harju ja Mäki-Matin perhepuisto

Ihanaa alkanutta kesäkuista viikkoa kaikille! Me startattiin ensimmäinen lomaviikko tyttären kanssa käyntiin käymällä Jyväskylän keskustassa Harjulla sekä Mäki-Matin perhepuistossa.

 

Mainos (teksti jatkuu alla)
Mainos

 

Harjun portailla on aloitettu kesäkukkien istuttaminen. Nämä portaat ovat yksi Jyväskylän maamerkki ja minusta kaikkein kauneimmillaan myöhemmin kesällä, kun kukat pääsevät täyteen loistoonsa.

 

 

Harjun puistoalue mäntyineen ja istutuksineen on Jyväskylässä suosittua ulkoilualuetta. Se on keidas keskellä kaupunkia. Harjulta löytyy liikkujille niin pururata, kävelyteitä kuin polkujakin. Me teimme tänään tyttären kanssa rauhallisen kävelylenkin tällä kauniilla alueella.

 

 

Toinen aamupäivän kohteemme oli Mäki-Matin perhepuisto, joka on suosittu lapsiperheiden paikka Harjun kupeessa. Alueelta löytyy muun muassa leikkivälineitä (kiipeilytelineitä, liukumäkiä, keinuja yms), pelialueita, intiaanikylä, hiekkaleikkialue, grillipaikka, kahvila ja näyttämö. Vapaan leikin ja oleilun lisäksi alueella voi osallistua erilaisiin järjestettyihin tapahtumiin.

 

Sekä Harju että Mäki-Matin perhepuisto ovat meidän perheelle mieluisia vapaapäivän kohteita. Kirjoittelen loman edetessä hieman myös muista suosikkikohteistani täällä kotikaupungissani.

 

Lue lisää minusta ja blogistani postauksesta: Kuka Suvi Björkqvist? Mikä Askeleita-blogi?

Seuraa Askeleita-blogia Facebookissa.

Instagramista löydyn nimellä: suvi_askeleita

Mainos
Mainos