Kuvat Suvi Björkqvist

Komea Koli

Viiden päivän Kolin reissu upeissa maisemissa takana. Meillä oli miehen ja tyttären kanssa mökki vuokrattuna neljän yön yli Pielisen rannalta ja eilen illalla kotiuduttiin matkalta. Päivisin kiertelimme Kolin maisemissa, kävimme Pielisen risteilyllä kantosiipialus Suviexpressillä, pyörähdimme Nurmeksessa katsomassa Bomba taloa ja tulipa Nurmeksessa rompetorikin nähtyä. Reissun pääkohde oli tietenkin Kolin vaaran huipulle kapuaminen ja sieltä upeiden maisemien katseleminen ja kuvaaminen.

 

Mainos (teksti jatkuu alla)
Mainos

 

Olin jo etukäteen nähnyt kuvista ja lukenut netistä, että Kolin maisemat ovat upeat ja jylhät. Suomen tunnetuimpana kansallismaisemana pidetty Koli ei pettänyt odotuksiani, vaan vastasi hyvin etukäteen saamaani käsitystä. Kolin vaaran päältä on upeat näkymät. Tällaiset maisemat vetävät aika nöyräksi. Nämä maisemat ovat olleet täällä niin kovin kauan ennen minua ja myös jälkeeni jäävät, mietin. Ihminen on niin pieni, ja vain niin kovin lyhyen aikaa käymässä täällä. Niin, pitäisi tosiaan osata nauttia tästä päivästä, tästä hetkestä. Eikä ottaa niin kovin vakavasti pieniä ja turhia murheita. Olla ottamatta itseään niin kovin vakavasti.

 

 

Reissussa on aina kivaa, mutta ihanaa oli myös eilen kotiin takaisin tulla. Kolin matkaan on kuitenkin ihana myöhemminkin palata, niin valokuvien kuin omien mieleen piirtyneiden muistojenkin merkeissä ♥. Suosittelen Kolia kaikille, jotka tykkäävät luonnosta, retkeilystä, patikoinnista sekä upeista näkymista ja maisemista. Myös valokuvaajalle ajattelen Kolin olevan aika huikea kohde :).

 

Lue lisää minusta ja blogistani postauksesta: Kuka Suvi Björkqvist? Mikä Askeleita-blogi?

Askeleita-blogin päivityksiä voit seurata myös Facebookin kautta.

Instagramista löydyn nimellä suvi_askeleita.

 

Kommentit

Käyttäjän Elli kuva

Koli on ihana <3
Käyttäjän Suvi Björkqvist kuva

Niin on <3