Kuvat Suvi Björkqvist

Kuulumisia

Kaksi viikkoa jo töitä takana kesäloman jälkeen. Ovatpa ne vilahtanetkin ihan hurjan nopeasti! Puuhakkaasti ja pikaisesti ovat menneet myös arki-illat töiden jälkeen, tällä viikollakin on ollut monenlaista ohjelmaa työpäivien päätyttyä. Erityisen kivaa viikossa on ollut ystävien ja sukulaisten tapaaminen useampanakin iltana ♥.

 

Viime lauantaina olin Oulussa gerbiilinäyttelyssä. Tai jos ihan tarkkoja ollaan, niin Limingassa. Gerbiilinäyttelyt ovat aina jännittäviä ja hauskoja, joskin myös aika raskaita aikaisten heräämisten sekä pitkien ajomatkojen vuoksi. Päivälle tulee pituutta runsaasti, ja seuraavana päivänä sitä yleensä onkin aika uupunut. Näin kävi myös viime viikonloppuna. Tässä iässä sitä jo huomaa, että palautuminen valvomisista ja reissaamisista ei ole enää ihan samaa tasoa kuin nuorena naisena. No, joka tapauksessa hieno reissu oli ja harmittaakin jo nyt, että seuraavalle näyttelypäivälle lokakuussa sattuukin juuri työmatka. Itse työpäivä sinällään ei siis harmita, vaan hyvän ja aika menestyksekkäänkin näyttelyputken katkeaminen :).

Mainos (teksti jatkuu alla)
Mainos

 

 

Tällä viikolla myös mies ja tytär tekivät paluun kesälomilta töihin ja kouluun, joten arki on käynnistynyt kunnolla koko meidän perheellä nyt. Toisaalta aika kivaakin. Arki tuo omat tutut rutiininsa ja ryhtiä koko perheen elämään. Vaikka eipä sillä, ihanaahan se lomallakin olo aina on. Lomasta puheen ollen. Meillä on perheen kanssa ollut mietintää, että voisimme parin vuoden tauon jälkeen alkaa suunnitella taas jotain ulkomaan matkaa. Reissu lämpimään ja aurinkoon katkaisisi kivasti talven pimeyttä. Mutta katsellaan mihin päädytään, varausta matkasta ei olla vielä tehty. Ihanaa se kyllä olisi.

 

Tänä viikonloppuna luvassa on ainakin tyttären harrastuksiin liittyviä menoja, kotihommia, saunomista ja luultavasti hieman Netflixin katseluakin. Tavallinen arki ja tavalliset viikonloput ovat siis käynnistynyt meidänkin perheessä pitkien kesälomien jälkeen. Syksyä kohti mennään jo kovaa kyytiä!

 

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

 

Voi lukea lisää minusta ja blogistani postauksesta: Kuka Suvi Björkqvist? Mikä Askeleita-blogi?

Seuraa Askeleita-blogia Facebookissa.

Instagramista löydyn nimellä suvi_asleleita.