Lomailua ja kaunista herkkyyttä

Toinen lomaviikko on alkanut leppoisasti. Kyllä sitä vaan ehtii ja jaksaa ihan erilailla sellaisella viikolla, kun ei ole töissä. Alkuviikosta ollaan tyttären kanssa käyty mummoni sekä hyvän ystäväni ja kummipoikani luona sekä touhuiltu kotona kaikenlaista tai ihan vaan oltu. Työviikolla sitä on monesti illalla niin "tööt" ettei jaksaisi oikein mitään. Vaikka pidänkin omasta työstäni, niin se on kurjaa ettei aikaa ja jaksamista meinaa työpäivän jälkeen jäädä riittävästi muille jutuille, joita haluaisi tehdä. No, ne on niitä elämän realiteetteja. Rahaa on tienattava ja leipä on pöytään saatava. Ja se vie ison osan elämää.

 

Mainos (teksti jatkuu alla)
Mainos

 

Mutta nyt siis ollaan lomalla ja nautitaan siitä. Vapaalla olen jaksanut taas päivitellä Instagramiakin uudella innolla (suvi_askeleita) ja ottaa valokuvia järkkärillä. Postauksen kaksi ylintä kuvaa on meidän keittiön pöydästä. Keittiötämme koristaa tällä hetkellä yksi ruukkukukka ja leikkokukat maljakossa. Tykkään kovasti vuoden aikaan ja/tai juhlaan sopivista kauniista kukista keittiön pöydällä.

 

Kuvassa näkyvät leikkokukat sain mieheltä nimipäivänäni. Kimpussa oli alunperin mukana myös gerbera ja tertturuusu, mutta ne jouduin jo heittämään pois. Krysanteemit jaksavat porskuttaa edelleen kauniina eteenpäin ;). Ne on kyllä kestäviä leikkokukkia!

 

 

Nämä kuvat ovat gerbiilihuoneeni seinältä. Siellä on kauniita Anna-Mari Westin kortteja sekä muutama sisustusteksti. Tykkään tosi paljon korteista, joissa yhdistyy sekä kaunis kuva että positiivinen ajatelma, ja sitähän nämä tarjoavat. Sisustustekstit on myös tosi kivoja.

 

Loppuun vielä yksi ihana ja itselleni mieleinen teksti seinällä olevasta kortista:

Uskalla ajatella suuria

uskalla unelmoida

uskalla, koska

kaikki on mahdollista

 

Mukavaa ja aurinkoista viikon jatkoa kaikille!

 

Voit lukea lisää minusta ja blogistani postauksesta: Kuka Suvi Björkqvist? Mikä Askeleita-blogi?

Seuraa Askeleita-blogia Facebookissa.

 

Mainos
Mainos