Kuvat Suvi Björkqvist

Mekkoterapiaa ;)

Viime viikot on tullut otettua ruokailujen kanssa suhteellisen rennosti. Toisaalta on tehnyt ihan hyvääkin heittää kesälomilla hetkeksi "aivot narikkaan" syömisjuttujen osalta. Välillä nimittäin tuntuu, että elämäni on 24/7 ruokaan ja syömiseen kohdistuvan riippuvuuden ympärillä pyörimistä. Asian äärellä kun tulee oltua niin työn kuin oman elämänkin osalta. Toisaalta taas, kuten olen aiemminkin kirjoittanut, niin rento ruokailu ei pidemmän päälle vaan toimi itselläni. Syömiseni lähtevät niin helposti lapasesta, jos "rentoilen" liikaa.

 

Mainos (teksti jatkuu alla)
Mainos

 

Kolin reissun jälkeen onkin ollut hieman kurja fiilis, kun olen tuntenut vaatteista, että paino on noususuunnassa. On siis tullut aika siirtyä taas rennosta hieman kontrolloidumpaan syömiseen. Joustavaan, mutta suunnitellumpaan ja tarkempaan syömiseen. Vaikka pyrkimykseni onkin ollut jo pidemmän aikaa kehopositiivisuus ja vartaloni hyväksyminen sellaisena kuin se on, niin en toisaalta halua alkaa taas lihomaankaan. Hallitsematon syöminen aiheuttaa minulle painonnousun lisäksi mielialan laskua ja jopa ahdistusta. Kultainen keskitie armollisuuden ja kontrollin välillä on siis sekä henkisen että fyysisen hyvinvointini kannalta tärkeää.

 

 

 

Niin, ja mitä se mekkoterapia sitten on? Tyypillisesti olen itseeni tyytymättömässä olossa pukeutunut suureen kaapumaiseen paitaan ja legginseihin, pistänyt tukan nutturalle ja jättänyt korut kaappiin. Nytpä teinkin ihan päin vastoin. Pistin kesämekon päälle, korvakorut korviin ja huulipunat huuliin! Piristi kummasti ja tuli jopa ihan naisellinen olo! Suosittelen siis kokeilemaan ;).

 

Voit lukea lisää minusta ja blogistani postauksesta: Kuka Suvi Björkqvist? Mikä Askeleita-blogi?

Voit seurata blogini päivityksiä Facbookista: Askeleita-blogi.

Instagramista löydyn nimellä suvi_askeleita.

Mainos
Mainos