Kuvat Suvi Björkqvist

Päivä Visulahdessa

Meidän piti alkuperäisen suunnitelman mukaan pestä eilen ikkunoita kotona, mutta sään innoittamana päädyimmekin päiväksi Mikkelin Visulahteen :D. Suomen säät kun tuppaa olemaan sitä luokkaa, että täytyy ottaa ilo irti silloin kuin vain mahdollista. Ikkunoita ehtii pestä sitten pilvisemmälläkin säällä.

 

Mainos (teksti jatkuu alla)
Mainos

 

Visulahti on meille aikaisemmiltakin kesiltä tuttu kohde. Tykkäämme koko perhe siitä. Visulahteen kannattaa ehdottomasti lähteä aurinkoisella ja lämpimällä säällä, koska yksi osa Visulahden riemua on aurinkotuolit ja uima-altaat vesiliukumäkineen Dinosauriassa. Näiden lisäksi meillä tytär tykkää erityisesti pomppulinnoista. Uutuutena aikaisempiin kesiin verrattuna Dinosauriaan oli ilmestynyt myös joitakin huvipuistolaitteita.

 

 

Luulenpa, että me jatkamme "kerran kesässä Visulahteen" linjaa niin kauan, kunnen tytär kasvaa niin isoksi ettei enää innostu sinne lähtemään. Visulahti on sopivan lähellä meitä extempore kohteeksi silloin, kun aurinko paistaa lämpimästi ja kaipaa jotain kepeää lapsiperheen kesäohjelmaa.

 

Nytpä ei muuta kuin jatkamaan siivoamista! Aamupäivän aikaan olemmekin jo saaneet matot puisteltua, imuroitua ja pestyä lattiat :).

 

Voit lukea lisää minusta ja blogistani postauksesta: Kuka Suvi Björkqvist? Mikä Askeleita-blogi?

Facebookista voit seurata blogini päivityksiä: Askeleita-blogi.

Instagramista löydyn nimellä suvi_askeleita.