Moderni mies liikenteessä. Kuva: Pixabay

#292: Moderni mies

Moderni mies on eri mies kuin esimerkiksi 1930-luvun mies. Moderni mies tietää, että elämä oli silloin oikeasti monella tavalla vaikeampaa ja arvostaa sitä, mutta myös toisaalta nykyajan mukanaan tuomaa helppoutta. 

Hän ei välttämättä tee enää ruumiillista työtä. Hän saattaa työskennellä alalla ja ammattinimikkeellä, jota ei vielä 10 vuotta sitten ollut.

Moderni mies puhuu ja pussaa. Halaa vaimoa ja kohtelee häntä hyvin, kuten elämänkumppania kuuluukin. Moderni mies on lastensa elämässä huomattavasti enemmän läsnä kuin 1970-luvun mies.

Mainos (teksti jatkuu alla)
Mainos

Hän tekee virheitä, mutta ei ajaudu murheen alhoon vaikka tulikin mokattua. Hän on hyvin pitkään ollut laittamatta niitä yläkerran ovilistoja paikalleen, mutta vielä yksi päivä ne ovat paikallaan ja vaimo saa taas olla onnellinen. Moderni mies häpeää tätä vähän, että on ajoittain vähän saamaton, mutta samalla hän tietää oman arvonsa ja on ylpeästi sitä mitä on.

Moderni mies pukeutuu ananassukkiin ja banaanipaitaan. Jalassa on farkut ja Addun Superstarit. Moderni mies näyttää hyvältä vaikka onkin keski-ikäinen ja painoindeksiltään siellä päässä mistä tulee varmasti työterveyshuollossa sanomista. Moderni mies tietää liikunnan hyödyt mutta toisaalta valitsee mukavuudenhalun ja hyvän ruoan joskus liikunnan sijasta. 

Modernin miehen piti mennä kuntosalille mutta moderni mies ottikin päiväunet.

Moderni mies on sinut iiteen kanssa. Yhteydet lapsiin ja puolisoon sekä muihin sukulaisiin hoituu kätevästi liikkeellä ollessa. Työt hoituvat (riippuen alasta toki) ajoittain etätöinä. Moderni mies on sinut uusien laitteiden kanssa eikä hän edelleenkään lue manuaalia.

(Paitsi joskus salaa)

Moderni mies - Hyvää kansainvälistä miestenpäivää!

Mainos
Mainos