Hybridismiä 300 blogikirjoituksen verran! Cheers, mate! :Kuva: Pixabay

#300: Merkkipaalu

Tämä on HybridiHoitaja-blogin 300. kirjoitus.

Kiitos sinulle, lukija, kun olet ollut mukana. Jos oikein hyvin käy, olet mukana vielä jatkossakin.

HybridiHoitaja-blogi on käsitellyt kaikkea sitä mitä ennen blogin aloittamista mietinkin: Upean ihana sekoitus elämää, romantiikkaa, hoitajan ja sittemmin ex-hoitajan muisteloita sekä teknologian ylistystä. Viikon teknologiapläjäys on kantanut niin hyvin ja muodostunut niin odotetuksi konseptiksi, että se on poikinut allekirjoittaneelle puhujakeikkojakin. Olen saanut innostaa ja kannustaa hoitajia innostumaan teknologiasta, digitalisaatiosta ja jopa aivan ropelihattumeiningeistä. Olen kai omalta osaltani onnistunut lieventämään teknologiapelkoa (jos sellaista edes on?) hieman, kuinkakohan moni onkin jo hypännyt virtuaalioppimisen saloihin tai innostunut etäluettavasta INR-arvosta?

Mainos (teksti jatkuu alla)
Mainos

Hybridihoitaja-blogi on käsitellyt teknologian lisäksi myös sitä "Ihmiskäyttöliittymää", eli ihmistä tunteineen ja tuoksuineen (kyllä!). On käyty läpi ihmiselämän ihmeellisyyttä, syntymän ihmeestä siihen elämän kaaren toiseen päähän. Muistettu kunnioittaa sitä roolia, joka on kuolevan potilaan hoitajalla - Olla saattamassa ihmistä viimeiselle matkalle. Blogissa on käsitelty kommunikaatiota, ihmisten ja yritysten viestinnän haasteita ja yritetty jopa löytää ratkaisua kommunikaation haasteisiin. 

(Jos ei nyt aivan ratkaisuun asti ole päädytty, niin ainakin tuloksekasta pohdintaa on käyty)

Tämä blogi on mun mielessä ollut minun ajatusmaailmani virtuaalinen ilmentymä. Tässä blogissa minä pohdiskelen asioita siellä saunan ylälauteilla, mieleen tulee milloin teknologia milloin ihmissuhteiden kiemurat. Ajoittain on tarinoitu ja ajoittain on faktan sekaan sekoitettu sopivasti fiktiota. Monesti on kirjoitettu täysin todenmukaisista tapahtumista "as they were".

Vielä kerran kiitos kun olet mukana! HybridiHoitaja jatkaa ylälauteella istuskelua ja pohdintaa myös vuoteen 2019, lisää digitaalista löylyä heittäen. 

 

Mainos
Mainos