Mene metsään, se tekee gutaa! Kuva: Pixabay

#351: Hyvää Juhannusta!

Tätä kirjoitettaessa on juhannusaaton ilta.

Just katsoin tuossa puoli yhdeksän uutiset. Siinä kerrottiin, että yhä useampi ihminen viettää kaupunkijuhannusta perinteisen suomalaisen mökkijuhannuksen sijaan.

Ei sillä väliä, kunhan tykkää. Olit sitten kaupungissa tai maalla, niin pääasia lie että on mukavaa.

Mainos (teksti jatkuu alla)
Mainos

Uutisissa kerrottiin myös, että Iran on ampunut Yhdysvaltojen dronen alas ja näiden kahden valtion välit ovat kiristyneet äärimmilleen.

Kokkoa ei saa polttaa suuressa osassa maata.

Näitä ei uutisissa kerrottu, mutta tiedän tosielämästä esimerkkejä, miten erilaisia juhannuksia ja jouluja ihmisillä on. Toisella omainen sairastaa, toisella on taloudellisia murheita. Toinen on masentunut. Toisella on riitaa puolison tai ystävän kanssa, mutta toisaalla taas voidaan viettää häitä ja juhlistaa uutta kotia. Yksi kärsii kivuissa elämänsä loppuvaiheita ja toinen, kerrosta alempana samassa sairaalassa, kärsii kivuista mutta synnyttää uutta elämää.

On tämä elämä niin monitahoista ja yllättävää, että nauttikaa rakkaat ystävät siitä kun asiat ovat hyvin. Nauttikaa siitä kun käki kukkuu yöttömässä yössä ja on puhdasta vettä juotavaksi. Nauttikaa siitä, että on terveyttä ja rakkautta, nauttikaa tavallisista ja arkisista asioista.

Toivotan teille kaikille mahdollisimman hyvää juhannusta! Juhlikaa, rentoutukaa ja pitäkää huoli toisistanne!

Mainos
Mainos