Tämän päivän hoitajasta on moneksi. Kuva: Pixabay

#387: Tämän päivän hoitaja

Tämän päivän hoitajasta on moneksi.

Tämän päivän hoitaja ymmärtää aiempaa enemmän - Yhteiskuntaa, potilasta, asiakasta, omaisia sekä alati muuttuvaa teknologiaa.

Tämän päivän hoitaja on itsevarma ja tietoinen omista oikeuksistaan, ei ainoastaan velvollisuuksistaan.

Mainos (teksti jatkuu alla)
Mainos

Tämän päivän hoitaja on urakehityksestään tietoinen, häntä kiinnostaa -ei ainoastaan paikalleen jämähtäminen- vaan täydennyskoulutus ja itsensä alituinen kehittäminen. Onhan terveydenhuoltoala kiihtyvässä muutoksessa muun maailman mukana.

Tämän päivän hoitaja ratkaisee ongelmia yhä enemmän verkostoituneena. Hän hakee tietoa käyttäen modernia teknologiaa mutta ei kaihda esimerkiksi perinteistä opiskelija-ohjaaja -metodia. Tämän päivän hoitaja yhdistelee näitä oppimis- ja tiedonkeruumenetelmiä sujuvasti.

Tämän päivän hoitaja on hyvä alainen ja hyvä esimies. Tämän päivän hoitajan mindset on uran alusta alkaen myös olla Johtaja. Hän on sitä hoitotiimilleen, mahdollisille alaisilleen ja esimerkiksi suuronnettomuustilanteessa koko yksikölle. Hän on humaanimpi, mukavampi johtaja, jota ei tarvitse pelätä. Tämän päivän hoitaja ei toisaalta myöskään epäröi ottaa johtajuutta.

Tämän päivän hoitaja ei epäröi tehdä päätöksiä, vaikeitakin.

Tämän päivän hoitaja on luotettava työkaveri sekä luotettava elämän ja terveyden puolesta taistelija.

Tämän päivän hoitajan työnkuva on laaja ja vastuullinen.

Tämän päivän hoitaja on mukana syntymässä ja kuolemassa, sekä kaikessa siltä väliltä.

Kommentit

Käyttäjän Hoitajana kuva

Tämän päivän hoitaja suunnittelee alanvaihtoa ja tekee valmisteluja tätä varten.

Käyttäjän Minna Paavola kuva

Eilen oli viimeinen työpäiväni sairaanhoitajana vuodeosastolla.Pelastin itseni tästä kiihtyvästä "oravanpyörästä".Hoitajat uuvutetaan tietoisesti tehokkuusvaatimuksilla,huonolla johtamisella,jatkuvalla muutosprosessilla,huonolla arvostuksella..lista on pitkä..Ihmettelen kuka hoitaa meitä jatkossa sillä tuskin uudet..ei niin nöyrät hoitajat..haluavat tällaista kestää ja jaksaa?!

Mainos
Mainos