Ei kuitenkaan hyvästi, vaan näkemiin! Kuva: Pixabay

#452: Heippa ja nähdään!

Tämä on viimeinen HybridiHoitaja-blogikirjoitus.

Kirjoitus on 452. blogipostaus. Olen kirjoittanut hoitajan arjesta, huolista, murheista mutta myös iloista. Pyrkinyt kirjoittamaan sellaisena kuin elämän itse näen, iloineen ja suruineen. Olen kirjoittanut faktaa, ajoittain höystettynä fiktiolla. Ajoittain olen kirjoittanut jopa täysin fiktiivistä tarinaa ja välillä on heitetty tulevaisuushattu päähän, kun on maalailtu kuvaa tulevaisuuden sairaalasta ja hoitajasta.

Ehdin olla kliinisessä työssä 20 vuotta. Ihan kaikkea mielenkiintoista mitä tapahtui, en saanut ammennettua HybridiHoitaja-blogiin, mutta suuren osan kuitenkin. Ihan kaikkea ei tietysti voi kertoakaan, erinäisistä syistä. Ymmärrätte varmasti!

Mainos (teksti jatkuu alla)
Mainos

Poistun takavasemmalle, tuonne terveydenhuollon esiripun taakse. Siellä minä teen päivittäin töitä, jotta teillä, arvoisat hoitajakollegat ja lääkärit, olisi parempi ja sujuvampi tehdä töitä. Tämä kaikki näyttäytyy toivottavasti myös sinulle, potilas, sujuvampana hoitoprosessina. Sairastaminen kun on tarpeeksi kurjaa jo muutoinkin, niin pyritään tekemään siitä sairauden hoitamisesta mahdollisimman sujuvaa ja vaivatonta.

Kiitän kaikkia lukijoita ajastanne, jonka olette antaneet blogin lukemiseen. Kiitos kommenteista.

Lähden, mutta en poistu. Minut tavoittaa vaikkapa twitteristä, nimimerkillä @skenemies . Laita myös rohkeasti vaikkapa LinkedINissä kontaktia! 

Once a nurse, always a nurse.

Heippa ja hyvää kesää! :) 

Kommentit

Käyttäjän Jan-Olof Eriksson kuva

Kiitos JJ itsellesi, näitä on ollut tosi mielenkiintoista lukea :)

Käyttäjän Jan Holmberg kuva

Kiitos hyvistä teksteistä ja bloggaajakollegiaalisuudesta. Onnea töihin "esiripun takana"! :)

Mainos
Mainos