HybridiHoitaja JJ

Saanko esitellä: Nykyaikainen HybridiHoitaja 2.0

Oikein mukavaa kevättalvista päivää, hyvät ystävät!

Aina kun uusia ihmisiä tavataan, on tapana esittäytyä, eikös jeh? 

Mun nimi on Janne-Jukka Kojo eli tuttavien (ja tuttaviahan me melkein jo ollaan, eikös vaan?) kesken olen JJ. Jos kieli menee solmuun tuota sanoessa niin saa sanoa myös Janneksi.

Mainos (teksti jatkuu alla)
Mainos

Olen ammatiltani sairaanhoitaja ja työskentelen Lahdessa, PHSOTEY:n yhteispäivystyksessä, Akuutti24:ssä. Urani hoitopoikana alkoi vuonna 1995 lähihoitajaopinnoilla. Valmistuin lähihoitajaksi vuonna 1996 ja siitä jatkoin suoraan sairaanhoitajaopintoja. Sairaanhoitaja minusta kouliintui esiin vuonna 2000. Opiskelin täällä Lahessa (sic!), LAMK:ssa. Sen jälkeen olen työskennellyt enimmäkseen päivystyspoleilla ja leikkaussalissa. Viimeiset 6 vuotta on mennyt tuolla yhteispäivystyksen syövereissä.

No juu, se siitä työhistoriasta. Mikä ihmeen hybridihoitaja? 

Olen aina ollut aivan loputtoman kiinnostunut tekniikasta ja teknologiasta. Siksipä kai tuo nimikin kuvastaa oikein hyvin sitä, minkälainen minä olen hoitajana: Jonkinlainen ihmisen ja teknologian hybridi jonka osaamispatteristossa yhdistyy biologia, fysiologia, teknologia - kaikki nämä suloisessa yhteistyössä. Mua kiinnostaa erittäin paljon se, miten saataisiin teknologian avulla helpotusta niihin työtehtäviin mihin ei välttämättä ihmistä tarvitse: Tämä voi koskea mm. kirjaamista, tietojen syöttämistä (vitaaliarvot, jne.), ihan vain pari esimerkkiä sanoakseni. Suurta tuskastumista minulle on aiheuttanut se, miten me etenemme niin perhanan hitaasti tässä muutosprosessissa. Kun minä haluaisin että kaikki tapahtuu heti, tiedäthän! 

Olen myös hyvin aktiivinen maailman ja ilmiöiden, sekä ihmisten havainnoitsija. Olen aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa ja esimerkiksi twitterissä olen kutsunut itseäni "tunnetwiittaajaksi". Toisin kuin ehkä perinteisen suomalaisen miehen muotti on, minä tykkään kertoa eli jakaa muile ihmisille sitä miltä minusta tuntuu. Jos tunnetwiittaaminen kiinnostaa, tsekkaa ihmeessä twitteristä @skenemies ! Musiikki on yksi erittäin iso osa-alue mun elämässä: Olen aktiivinen musiikin kuuntelija ja teen myös dj-keikkaa sekä pidän omaa radio-ohjelmaa viikottain. En pidä iskelmästä, en hirveästi rockistakaan, vaan kuuntelen enimmäkseen housea ja teknoa. Jos tunnetila on oikea, niin joku herkkä balladikin toimii vallan hyvin. Viihteellä ja huumorilla on myös merkittävä osuus mun elämässä: Pidän komiikasta ja tv-viihteestä muutenkin. 

Puhun paljon innostumisen puolesta, ja olen vankasti sitä mieltä että asiastaan innostunut työntekijä on erinomainen työntekijälähettiläs jonka arvo yritykselle / työnantajalle on paljon suurempi kuin se palkkakustannus mikä työntekijästä työnantajalle muodostuu. Haluan, että innostuminen sallitaan koska innostumisesta seuraa edistystä ja kehitystä! Tiedän, että monen mielestä innostuminen on lapsenomaista ja naiivilta vaikuttavaa touhuamista, mutta ei anneta sen haitata vaan säilytetään se pieni lapsi meidän sisällämme!

Eli: Teknologiasta, musiikista ja sosiaalisesta mediasta kiinnostunut lahtelainen mies joka tykkää kertoa havainnoistaan ja tunteistaan, näin sen kai voisi kiteyttää. 

 

Mukava tavata juuri sinut! Tervetuloa HybridiHoitajan matkaan.

Mainos
Mainos