kuva:pexels

Loman tarpeessa?

Vietät aikaasi ruudun ääressä lukien tärkeää työhön liittyvää ohjeistusta, keskityt, mutta huomaat ettei mitään jää mieleesi. Aloitat alusta, mutta huomaat, ettei ponnistelu tuota tulosta - jokin on nyt viksallaan. Kesäsijaiset vilisevät käytävillä ja raportit, sähköpostit, kokoukset ja päivät vierivät eteenpäin monotonisena jatkumona. Huomaat työkavereiden olevan jo viettämässä kesälomiaan, mutta itse istut työpaikalla edelleen, ehkä jo kuudetta kuukautta putkeen. Pitkä työrupeama alkaa tuntumaan kehossa ja mielessä. Olisiko viimeistään siinä kohtaa on aika ottaa hiukan rennommin kun;

Uuden oppiminen tuntuu kuin rämpisi reisiä myöten suossa, ei mene eteen eikä taakse.

Eri järjestelmätunnukset joutuu kaivamaan esiin tietokonetta avatessa, koska mielessä on edellisvuoden tunnarit.

Mainos (teksti jatkuu alla)
Mainos

Tekniset vastoinkäymiset saavat aikaan noin puolen päivän ärtyneisyyden ja turhautumispuuskan.

Kokonaisuudet eivät jäsenny kuin vain pirstaleisina osina sekä raportilla on kirjoitettava kaikki asiat keltaisille lapuille, joita on taskut, työpäytä sekä kalenteri pullollaan.

Työpaikalla keskeytykset saavat aikaan kaaoksen, josta on vaikea enää päästä siihen mistä aiemmin aloitti

Työpäivät menevät utuisessa sumussa. Kaikki kyllä sujuu kun vain tekee yhden asian kerrallaan, mutta useampaa palloa ei kykene pitämään ilmassa.

Luet omia kirjauksiasi kuukausien takaa ja ihmettelet aluksi kuka tämän kirjasi kun teksti on niin hyvää, vaikka oletkin tehnyt sen ihan itse

Vapaa-ajalla harrastukset tuntuvat tylsiltä. Niistä voisi lähteä kesken tunnin pois koska ei vain voi sietää ohjaajan puhetapaa, vaikka kaikki muut tunnilla ovat innoissaan.

Tv-ohjelmat, uutiset ja sosiaalinen media ei anna mitään uutta, joka kiinnostaisi.

Kaikki muut vaikuttavat niin tehokkailta, fiksuilta ja järkeviltä…

Jos yli kolme kohtaa seuraavista täyttyi, älä huolehdi! - se antaa vain viitteitä krooniseen lomavajeeseen. Palaudut kyllä, kun vain saat riittävästi omaa aikaa, lepoa, hyvää ruokaa, elämyksiä ja ihanien läheisten seuraa. 

Mainos
Mainos