Osallistu tilaaja-arvontaan – voita kauneustuotepaketti

Tehy-lehden uutiskirjeen saajille lähetetään joka toinen viikko parhaita paloja verkkolehden tarjonnasta. Uutiskirje on ilmainen, ja se on helppo tapa seurata Tehy-lehteä verkossa. Saajien kesken arvotaan kuukausittain vaihtuvia tuotepalkintoja.

Toukokuun palkintona arvomme kauneustuotepaketin, joka sisältää Detrian Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö uutuussarjan tuotteet Lempeä uni – multivitamiini öljyseerumi Ihana – kosteuttava kasvovoide sekä Helmi – kuorintanaamio. Tuotteet tulevat kauniissa Pentikin pussukassa. Palkinnon arvo on noin 160 euroa. Arvonta suoritetaan 29.5. Osallistuminen on helppoa: tilaa Tehy-lehden ilmainen kirje sähköpostiisi täyttämällä tietosi tilauslomakkeelle – ja olet mukana arvonnassa!

Voitosta ilmoitamme tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli kuukausiarvonnan voittaja ei vastaa yhteydenottoon kahden viikon kuluessa, arvotaan palkinto seuraavalle.

”Asiantuntevasti terveydestä ja hyvinvoinnista, suoraan sinulle”

Kun tilaat Tehy-lehden sähköpostikirjeen, löydät entistä helpommin verkkolehtemme hyödyllistä sisältöä. Teemme lehteä terveyden ja hyvinvoinnin tekijöille, sinulle! Tule mukaan! 

Toimitus toivottaa sinulle aurinkoista kevättä!

Päätoimittaja Päivi Jokimäki

Tilaa uutiskirje