Osallistu uutiskirjearvontaan – voita 100 euron tuotepalkinto

Tehy-lehden uutiskirjeen saajille lähetetään joka toinen viikko parhaita paloja verkkolehden tarjonnasta. Uutiskirje on ilmainen, ja se on helppo tapa seurata Tehy-lehteä verkossa. Saajien kesken arvotaan kuukausittain vaihtuvia tuotepalkintoja.

Marraskuun palkintona arvomme Kumma-kustannuksen Fanni-kirjasarjan kirjat Fanni ja suuri tunnemöykky, Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari sekä Fanni ja rento laiskiainen. Lisäksi voittaja saa Pentikin kynttilälasin. Tuotepaketin arvo on 100 euroa. Arvonta suoritetaan 2.12. Osallistuminen on helppoa: tilaa Tehy-lehden ilmainen kirje sähköpostiisi täyttämällä tietosi tilauslomakkeelle – ja olet mukana arvonnassa!

Voitosta ilmoitamme tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli kuukausiarvonnan voittaja ei vastaa yhteydenottoon kahden viikon kuluessa tai nouda palkintoa postista jolloin se palautuu takaisin toimitukseen, arvotaan palkinto uudestaan. 

 

”Asiantuntevasti terveydestä ja hyvinvoinnista, suoraan sinulle”

Kun tilaat Tehy-lehden sähköpostikirjeen, löydät entistä helpommin verkkolehtemme hyödyllistä sisältöä. Teemme lehteä terveyden ja hyvinvoinnin tekijöille, sinulle! Tule mukaan! 

Tilaa uutiskirje