Osallistu uutiskirjearvontaan – voita hyvinvointituotepaketti

Tehy-lehden uutiskirjeen saajille lähetetään joka toinen viikko parhaita paloja verkkolehden tarjonnasta. Uutiskirje on ilmainen, ja se on helppo tapa seurata Tehy-lehteä verkossa. Saajien kesken arvotaan kuukausittain vaihtuvia tuotepalkintoja.

Kesäkuun palkintona arvomme hyvinvointituotepaketin, joka sisältää BM CosmoCeuticals -sarjan uutuustuotteen hoitava puhdistusvoide sekä saman sarjan yövoiteen. Paketissa on myös ensiapulaukku. Palkinnon arvo on noin 85 euroa. Arvonta suoritetaan 28.6. Osallistuminen on helppoa: tilaa Tehy-lehden ilmainen kirje sähköpostiisi täyttämällä tietosi tilauslomakkeelle – ja olet mukana arvonnassa!

Voitosta ilmoitamme tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli kuukausiarvonnan voittaja ei vastaa yhteydenottoon kahden viikon kuluessa tai nouda palkintoa postista jolloin se palautuu takaisin toimitukseen, arvotaan palkinto uudestaan. 

”Asiantuntevasti terveydestä ja hyvinvoinnista, suoraan sinulle”

Kun tilaat Tehy-lehden sähköpostikirjeen, löydät entistä helpommin verkkolehtemme hyödyllistä sisältöä. Teemme lehteä terveyden ja hyvinvoinnin tekijöille, sinulle! Tule mukaan! 

Toimitus toivottaa sinulle aurinkoista kesää!

Päätoimittaja Päivi Jokimäki

Tilaa uutiskirje