Osallistu uutiskirjearvontaan – voita kirjapaketti ja Relaxant-tuotteet

Tehy-lehden uutiskirjeen saajille lähetetään joka toinen viikko parhaita paloja verkkolehden tarjonnasta. Uutiskirje on ilmainen, ja se on helppo tapa seurata Tehy-lehteä verkossa. Saajien kesken arvotaan kuukausittain vaihtuvia tuotepalkintoja.

Heinäkuun palkintona arvomme Fitran kirjapaketin sisältäen kirjat Kun on 15 minuuttia päivässä, Eroon jumeista itsehieronnalla ja Lihastohtori II. Lisäksi paketissa on Detrian Relaxant -tuotteet  lihasten ja jalkojen hoitoon. Palkinnon arvo on noin 125 euroa. Arvonta suoritetaan 31.7. Osallistuminen on helppoa: tilaa Tehy-lehden ilmainen kirje sähköpostiisi täyttämällä tietosi tilauslomakkeelle – ja olet mukana arvonnassa!

Voitosta ilmoitamme tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli kuukausiarvonnan voittaja ei vastaa yhteydenottoon kahden viikon kuluessa tai nouda palkintoa postista jolloin se palautuu takaisin toimitukseen, arvotaan palkinto uudestaan. 

”Asiantuntevasti terveydestä ja hyvinvoinnista, suoraan sinulle”

Kun tilaat Tehy-lehden sähköpostikirjeen, löydät entistä helpommin verkkolehtemme hyödyllistä sisältöä. Teemme lehteä terveyden ja hyvinvoinnin tekijöille, sinulle! Tule mukaan! 

Toimitus toivottaa sinulle aurinkoista kesää!

Päätoimittaja Päivi Jokimäki

Tilaa uutiskirje