Tule tekemään Tehy-lehteä

Tehy-lehti on sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisten oma lehti. Meille on tärkeää kertoa siitä, mistä työpaikoilla juuri nyt puhutaan. Lehdentekoon voit osallistua monella tavalla. Tule mukaan! 

Mistä tai kenestä Tehy-lehden pitäisi nyt kirjoittaa? Onko sinulla juttuvinkki? Mitä palautetta haluat antaa toimitukselle?
Lähetä juttuidea tai palautetta: 
[email protected]

Mikä harmittaa, ilahduttaa, mietityttää työelämässä? Tehy-lehti julkaisee mielipidekirjoituksia. Toimitus voi muokata ja lyhentää tekstiä tarvittaessa luettavuuden parantamiseksi. 
Mielipidekirjoitukset:
verkkolomakkeella tai [email protected]

Onko sinulla Hyvä kysymys? Hyvä kysymys -palstalla ratkotaan edunvalvontaan ja työhön liittyviä pulmia. Viestisi ohjautuu suoraan toimittajalle. Kysymystä voidaan muokata tunnistamisen estämiseksi. Lähettäjän nimeä ei julkaista lehdessä.
Lähetä Hyvä kysymys.

Kerro meille, mistä jutusta pidit eniten uusimmassa lehdessä. Vastanneiden kesken arvomme tuotepalkintoja.

Tarkastaja-palstalla tutustutaan työpaikkojen arkeen. Lue mistä aiheesta keräämme parhaillaan kuvia ja osallistu. Arvomme osallistujien kesken vaihtuvia tuotepalkintoja.

Mikä tapaus, moka tai yllätys työpaikalla nauratti? Kerro se meille. Julkaisemme vastauksia Tehy-lehden Aluksi-palstalla.

Ratkaise ristikko ja voita.

Kuvaa ja voita! Lähetä meille kuva ammattiosastosi jäsentapahtumasta tai muusta tehyläisestä toiminnasta. Liitä mukaan kuvaajan nimi ja yhteystiedot sekä lyhyt kuvateksti. Kuvia julkaistaan Tehy-lehdessä. Kuukauden lukijakuva palkitaan vaihtuvalla tuotepalkinnolla.

Ehdota itseäsi tai kaveriasi Työnkuva-juttusarjaan. Työnkuva-sarjan upeissa, aukeaman kokoisissa kuvissa kerrotaan tehyläisistä ammateista.

Osallistu juhlavuoden lehtien tekoon

Tiedotteet toimitukseen:
[email protected]

Ammattiosastoilmoitukset: 
verkkolomakkeella