Tule tekemään Tehy-lehteä

Tehy-lehti on sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisten oma lehti. Meille on tärkeää kertoa siitä, mistä työpaikoilla juuri nyt puhutaan. Lehdentekoon voit osallistua monella tavalla. Tule mukaan! 

Juttuideat ja palautteet
Mistä tai kenestä Tehy-lehden pitäisi nyt kirjoittaa? Onko sinulla juttuvinkki? Mitä palautetta haluat antaa toimitukselle? Lähetä juttuidea tai palautetta: [email protected]

Mielipidekirjoitukset
Mikä harmittaa, ilahduttaa, mietityttää työelämässä? Tehy-lehti julkaisee mielipidekirjoituksia. Toimitus voi muokata ja lyhentää tekstiä tarvittaessa luettavuuden parantamiseksi. Lähetä mielipidekirjoituksesi verkkolomakkeella tai [email protected]

Hyvä kysymys
Hyvä kysymys -palstalla ratkotaan edunvalvontaan ja työhön liittyviä pulmia. Viestisi ohjautuu suoraan toimittajalle. Kysymystä voidaan muokata tunnistamisen estämiseksi. Lähettäjän nimeä ei julkaista lehdessä. Lähetä kysymyksesi verkkolomakkeella.

Lukijakilpailu
Kerro meille verkkolomakkeella, mistä jutusta pidit eniten uusimmassa lehdessä. Vastanneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja.

Tarkastaja
Tarkastaja-palstalla tutustutaan työpaikkojen arkeen. Lue mistä aiheesta keräämme parhaillaan kuvia ja osallistu. Arvomme osallistujien kesken vaihtuvia tuotepalkintoja.

Huumori
Mikä tapaus, moka tai yllätys työpaikalla nauratti? Kerro se meille. Julkaisemme vastauksia Tehy-lehden Aluksi-palstalla.

Ristikko
Ratkaise ristikko ja voita tuotepalkinto.

Lukijakuvat
Lähetä meille kuva ammattiosastosi jäsentapahtumasta tai muusta tehyläisestä toiminnasta osoitteeseen [email protected]. Liitä mukaan kuvaajan nimi ja yhteystiedot sekä lyhyt kuvateksti. Kuvia julkaistaan Tehy-lehden jäsensivuilla. Kuukauden lukijakuva palkitaan vaihtuvalla tuotepalkinnolla.

Työnkuva
Ehdota itseäsi tai kaveriasi Työnkuva-juttusarjaan täyttämällä verkkolomake. Työnkuva-sarjan upeissa, aukeaman kokoisissa kuvissa kerrotaan tehyläisistä ammateista.

Instagram
Tiedätkö tehyläisen Instagram-tilin, josta haluaisit vinkata lehdessä? Lähetä ehdotuksesi osoitteeseen [email protected].

Haluaisitko kertoa työstäsi ja työpaikastasi Tehy-lehden Instagramissa? Hae mukaan verkkolomakkeella.

 

Osallistu juhlavuoden lehtien tekoon

Tiedotteet toimitukseen:
[email protected]

Ammattiosastoilmoitukset: 
verkkolomakkeella