Tehy-lehden Tarkastaja-palstalla tutustutaan lukijoiden arkeen. Osallistu arvontaan vastaamalla kysyttyyn aiheeseen kuvalla ja lyhyellä kertomuksella. Julkaisemme kuvia lehdessä ja Instagramissa.

Kiva kevätmuisto viime keväältä? Mitä kivaa elämässäsi tapahtui viime keväänä? Lähetä kuva kevätmuistosta ja lyhyt teksti osoitteeseen [email protected]. Laita viestin aiheeksi Kevätmuisto. 10.3. mennessä osallistuneiden kesken arvotaan monitoimityökalu.

Roskahaaste. Poimi luonnosta roska roskikseen. Mitä poimit ja mistä? Lähetä kuva poimimastasi roskasta ja lyhyt teksti osoitteeseen [email protected]. Laita viestin aiheeksi Roska. 15.3. mennessä osallistuneiden kesken arvotaan Finnkinon Premium-elokuvalippu.

 

Julkaisemme kuvia lähettäjän etunimellä ja kuvaan liitetyllä tekstillä Tehy-lehden Tarkastaja-palstalla ja Instagramissa.

Kuvien oikeudet

  • Lähetä mielellään vain itse ottamiasi kuvia.

  • Jos lähetät jonkun muun ottaman kuvan, kysy kuvan ottajalta lupa kuvan julkaisuun Tehy-lehdessä.

  • Jos kuvassasi näkyy tunnistettavia ihmisiä, varmista, että heiltä on lupa kuvan julkaisuun.

  • Lähettämällä kuvan vakuutat, että olet itse ottanut sen ja annat oikeuden käyttää Tehy-lehden aineistoissa tai että sinulla on oikeus luovuttaa Tehy-lehdelle edellä mainitut oikeudet.

Arvontasäännöt