Tehy-lehden Tarkastaja-palstalla tutustutaan lukijoiden arkeen. Vastaa kysyttyyn aiheeseen kuvalla ja lyhyellä kertomuksella, niin osallistut arvontaan. Julkaisemme kuvia lehdessä ja Instagramissa. Kuvien yhteyteen laitetaan etunimesi ja lähettämäsi teksti.

Lukuhetki. Missä luit Tehy-lehteä? Lähetä kuva lukuhetkestäsi ja kuvaile lyhyesti paikkaa ja hetkeä. Lähetä kuva ja teksti osoitteeseen [email protected]. Laita viestin aiheeksi Lukuhetki. 22.7. mennessä osallistuneiden kesken arvotaan Tehy-tuotepaketti.

Mieluisa harrastus. Lähetä kuva, joka esittelee rakasta harrastustasi, ja liitä mukaan lyhyt teksti, osoitteeseen [email protected]. Laita viestin aiheeksi Harrastus. 15.8. mennessä osallistuneiden kesken arvotaan Vinga RPET Sortino Bike -kylmälaukku.

Julkaisemme kuvia lähettäjän etunimen ja kuvaan liitetyn tekstin kanssa Tehy-lehden Tarkastaja-palstalla ja Tehy-lehden Instagramissa. Arvonnan voittajaan olemme yhteydessä henkilökohtaisesti.

Kuvien oikeudet

  • Lähetä mielellään vain itse ottamiasi kuvia.

  • Jos lähetät jonkun muun ottaman kuvan, kysy kuvan ottajalta lupa kuvan julkaisuun Tehy-lehdessä.

  • Jos kuvassasi näkyy tunnistettavia ihmisiä, varmista, että heiltä on lupa kuvan julkaisuun.

  • Lähettämällä kuvan vakuutat, että olet itse ottanut sen ja annat oikeuden käyttää Tehy-lehden aineistoissa tai että sinulla on oikeus luovuttaa Tehy-lehdelle edellä mainitut oikeudet.

Arvontasäännöt