Tehy-lehti on sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisten oma lehti. Meille on tärkeää kertoa siitä, mistä työpaikoilla juuri nyt puhutaan. Lehdentekoon voit osallistua monella tavalla. Tule mukaan!

Juttuideat ja palautteet
Mistä tai kenestä Tehy-lehden pitäisi nyt kirjoittaa? Onko sinulla juttuvinkki? Mitä palautetta haluat antaa toimitukselle? Lähetä juttuidea tai palautetta: [email protected]

Mielipidekirjoitukset
Mikä harmittaa, ilahduttaa, mietityttää työelämässä? Tehy-lehti julkaisee mielipidekirjoituksia. Toimitus voi muokata ja lyhentää tekstiä tarvittaessa luettavuuden parantamiseksi. Lähetä mielipidekirjoituksesi verkkolomakkeella tai [email protected]

Hyvä kysymys
Hyvä kysymys -palstalla ratkotaan edunvalvontaan ja työhön liittyviä pulmia. Viestisi ohjautuu suoraan toimittajalle. Kysymystä voidaan muokata tunnistamisen estämiseksi. Lähettäjän nimeä ei julkaista lehdessä. Lähetä kysymyksesi verkkolomakkeella.

Lukijakilpailu
Kerro meille verkkolomakkeella, mistä jutusta pidit eniten uusimmassa lehdessä. Vastanneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja.

Tarkastaja
Tarkastaja-palstalla tutustutaan lukijoiden arkeen. Lue mistä aiheesta keräämme parhaillaan kuvia ja osallistu. Arvomme osallistujien kesken vaihtuvia tuotepalkintoja.

Tutustutaan
Tutustutaan-juttusarjassa tehyläiset kertovat itsestään vastaamalla verkkolomakkeella kysymyksiin.

Suosikkireseptit
Onko sinulla omaa hyväksi havaittua reseptiä välipalaksi, evääksi, arkiruoaksi, jälkiruoaksi? Jaa reseptisi verkkolomakkeella.

Huumori
Mikä tapaus, moka tai yllätys työpaikalla nauratti? Kerro se meille. Julkaisemme vastauksia Tehy-lehden Aluksi-palstalla.

Ristikko
Ratkaise ristikko ja voita tuotepalkinto.

Lukijakuvat
Lähetä meille kuvasi työpaikalta, koulutuksesta tai vapaa-ajalta osoitteeseen [email protected]. Liitä mukaan yhteystiedot sekä lyhyt kuvateksti. Kuvia julkaistaan Tehy-lehden jäsensivuilla ja Instagramissa.

Vinkkaa tehyläinen sometili
Tiedätkö tehyläisen Instagram- tai Tiktok-tilin, josta haluaisit vinkata lehdessä? Lähetä ehdotuksesi osoitteeseen [email protected].

Kerro työstäsi Tehy-lehden Instagramissa
Haluaisitko kertoa työstäsi ja työpaikastasi Tehy-lehden Instagramissa? Hae mukaan verkkolomakkeella.

Tiedotteet toimitukseen
[email protected]

Ammattiosastoilmoitukset
verkkolomakkeella