Tule mukaan tekemään juhlavuoden lehtiä

Tehy-lehti täyttää 40 vuotta 2021, ja se näkyy lehden sisällöissä läpi koko juhlavuoden. Koska Tehy-lehti on kaikkien tehyläisten oma media, haluamme sinut mukaan lehdentekoon. 

Onko sinulla toivejuttu, josta haluaisit meidän kirjoittavan juhlavuonna?

Kerro se meille! Lähetä juttutoiveesi verkkolomakkeella

Kerro työstäsi Tehy-lehden Instagramissa

Haluaisitko kertoa työstäsi ja työpaikastasi Tehy-lehden Instagramissa? Näytä, millaista työtä teet, minkälainen on tyypillinen työpäiväsi, mikä siinä innostaa ja mitkä ovat tärkeimmät työvälineesi. Mitä muut eivät ammatistasi tiedä? Lue lisää ja hae mukaan täyttämällä verkkolomake.  

Se juttu jäi mieleen

Mikä Tehy-lehden juttu vuosien varrelta on jäänyt mieleesi ja miksi? Mistä jutusta sinulle on ollut erityistä apua töissä? Kerro meille verkkolomakkeella. Julkaisemme lukijoille tärkeitä arkistojuttuja vuonna 2021 verkkosivuillamme ja teemme aiheista jatkojuttuja.

Kirjoituskilpailu

Kerro meille, mikä työssäsi on parasta. Miksi teet juuri sitä työtä mitä teet? Millaiset hetket työssäsi saavat sinut jaksamaan? Lue osallistumisohjeet täältä

Kansikuvakilpailu 

Tehy-lehti järjestää 40-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi kansikuvakilpailun lehden juhlanumeroon 6–7, joka ilmestyy 9.6.2021. 

Määräaikaan mennessä mukaan ilmoittautuivat seuraavat oppilaitokset, joiden opiskelijat voivat osallistua kilpailuun:

  • Metropolia ammattikorkeakoulu, Muotoilun tutkinto-ohjelma
  • Lapin yliopisto, graafinen suunnittelu
  • LAB-ammattikorkeakoulu, Muotoiluinstituutti
  • Helsingin kuvataidelukio