Osallistu kirja-arvontaan ja voita!

Kuvateksti
Kuva: Edita Publishing Oy

Heittelen mielessäni kärrynpyöriä ja huudan jihuuta. Kirjani Hoitajana mielenterveys- ja päihdetyössä on julkaistu. 

Teksti  kannustaa pohtimaan mielenterveys- ja päihdehoitotyötä tarkkaavaisesti ja kurkkamaan kirjan lisävinkit tiedon syventämiseksi.

Kirjassa kuvataan kaiken ikäisten ihmisten mielenterveys- ja päihdehäiriöiden tunnistamista sekä heidän kohtaamista ja hoitamista. Hoitotyöntekijöiden asenteista
ja eettisestä hoitotyöstä löytyy kirjasta omat kappaleet.

 Kirja vastaa kysymykseen, mikä on hoitotyöntekijän rooli nopeasti vaihtuvissa mielenterveys- ja päihdetyön tilanteissa. Millainen  on esimerkiksi turvallinen ja työssäjaksamiseen kannustava työote. Tarkoituksena on saada lukija innostumaan  hoitotyöstä, vaikka asiakastyössä ollaankin usein vakavien asioiden äärellä.

Edita on lahjoittanut yhden uutuuskirjan Mainio-blogin kirja-arvontaan. Arvontaan voi osallistua kirjoittamalla 26.10.2016 mennessä tämän blogipostauksen kommenttikenttään lauseen: Haluan voittaa uutuuskirjan.

Kirjapalkinto arvotaan 28.10.2016 mennessä.

 

Toimitus muokannut tekstiä 22.10. klo 9.59. selkeyttääkseen sitä, ettei kyseessä ole kirja-arvostelu vaan kirjailija itse esittelee kirjaansa.  

ARVONNAN SÄÄNNÖT
 
JÄRJESTÄJÄ
Jan Holmberg, www.janholmberg.weebly.fi.
 
OSALLISTUMISKELPOISUUS
Arvontaan voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset henkilöt.
 
OSALLISTUMISAIKA
Osallistumisaika on 19.–26.10.2016. Osallistumista arvontaan ei hyväksytä osallistumisajan päättymiseen jälkeen. Palkinto arvotaan 28.10.2016 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
 
OSALLISTUMINEN
Arvontaan voi osallistua vastaamalla Mainio-blogin arvontapostauksen kommenttikenttään 26.10.2016 mennessä sanoilla: Haluan voittaa. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yksi voittaja.
 
HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY
Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.
 
PALKINTO
Palkintokirja on saatu lahjoituksena ja sen lähettää voittajalle Edita Publishing Oy. Kirja-palkinnon arvo on 43,50 euroa. Arvonnan voittajalle (yhdelle henkilölle) lähetetään postitse yksi kirja: Holmberg Jan. 2016. Hoitajana mielenterveys- ja päihdetyössä. Helsinki, Edita. Voittajan on itse lähetettävä sähköpostitse postiosoitetiedot kirjapalkinnon lunastamista varten osoitteeseen [email protected]
 
PALKINTOON LIITTYVÄT RAJOITTEET JA VOITTAJAN VASTUU
Kilpailun järjestäjä vastaa tarvittaessa mahdollisesta arpajaisverosta. Lahjaa ei voi vaihtaa toiseen tuotteeseen tai muuttaa rahaksi.
Kaikki arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. (Tehy ry tai mikään sosiaalinen media ei sponsoroi tai hallinnoi arvontaa, eikä arvonta liity mitenkään sosiaaliseen mediaan). Kilpailusta on sovittu Tehy -lehden päätoimittajan kanssa.

 

Seuraa ja kommentoi blogia tai lähetä sivun linkki kavereillesi. 

Mainion Facebook-sivulle pääset tästä.