Mainion kesäkilpailun voittaja

Kuvateksti
Kuva: Pixabay

Kesäkilpailussa kysyttiin lukijoiden mielipidettä Mainio-blogista. Vastauksia tuli ennätysmäärä ja palautetulva oli positiivista ja kannustavaa. Blogia kuvattiin muun muassa hoitotyön ammattilaisten enemmistön äänitorvena ja nimensä veroisena.

Vastaajat pitivät Mainio-blogin mielenkiintoisista ja ajankohtaisista aiheista, jotka herättivät laajaa keskustelua. Blogitekstejä hoitotyöstä ja sen haasteista pidettiin totuudenmukaisina ja kansantajuisina. Tunnistettava, kantaa ottava, raikas, ratkaisukeskeinen ja rohkea tyyli sai sekin lukijoilta kiitosta.

Muutama vastaaja oli törmännyt Mainio-blogiin ensimmäistä kertaa kesäkilpailun kautta. Suurin osa vastaajista kuitenkin tunsi blogin hyvin jo entuudestaan. Oli niitäkin, jotka lukivat kaikki jutut heti niiden ilmestyttyä. He jakoivat Mainio-blogin jutut mielellään sosiaalisessa mediassa. Yhdessä vastauksessa kuvattiin, miten yhden postauksen lukeminen sai lukijan kahlaamaan läpi kaikki blogin uudet julkaisut.

Ehkä eniten vastauksissa korostettiin sitä, kuinka paljon Mainio-blogin juttuja odotetaan. Miten kantaaottava ja lukemaan houkutteleva teksti sai myös omat ajatukset ja pohdinnan liikkeelle. Moni huomasi arvostavansa sosiaali- ja terveysalan työtä aiempaa enemmän lukukokemuksen jälkeen.

Blogi onnistui myös toimimaan tärkeänä keskustelunavaajana päättäjien suuntaan monessa, usein juuri hoitotyöntekijöille tärkeässä, asiassa. Parhaimmillaan sopivan mittainen teksti ravisteli lukijat hereille, ja sai heidät kirjoittamaan mielipiteensä erityisesti sosiaalisen median kanavissa. Ihastusta herätti se, miten vaikeitakin aiheita voi käsitellä kaunistelematta, napakasti ja rehellisesti.

Kiitos kaikille teille, jotka osallistuitte Mainio-blogin kesäkilpailuun.

 

Kesäkilpailussa arvonnan voitti Eeva Hämäläinen. Lämpimät onnittelut!

 

Seuraa ja kommentoi blogia. Tämä kilpailu myös tykkää, kun sitä jaetaan muille. Mainion Facebook-sivulle pääset tästä.

 

Suosittelemme sinulle