Seksikkäät pariutumisvinkit miehille

Kuvateksti
Kuva: Unsplash

Eksyin yön pimeinä tunteina Voice.fi ihmissuhdesivuille. Ensimmäinen juttu kertoi, miksi lyhyet miehet ovat pitkiä seksikkäämpiä. Pitkänä miehenä aihe kiinnosti.

Verkkosivulla hehkutettiin: pitkät miehet saattavat olla automaattisesti seksikkäitä pituutensa takia, mutta lyhyillä miehillä on paljon piirteitä, jotka tekevät heistä todella seksikkään.

Pidätelkää hengitystänne, koska tälle väittämälle on useita perusteita.

Opin, että lyhyttä miestä suudellessa niska ei väsy ikävästi, eikä halaaminen vaadi suuria ponnisteluja. Ehkä eniten kumppanin housut kostuvat siitä, etteivät pienet miehet ole kenenkään tiellä elokuvateatterissa tai vie jalkatilaa lentokoneessa.

Myös suurimmilta parisuhdeongelmilta vältytään, koska lyhyet miehet eivät säädä kumppaninsa auton penkkiä jatkuvasti taaksepäin.

Ulvoin naurusta. Näillä vinkeillä jokainen lyhyt mies tuntee itsensä varmasti huippuseksikkääksi.

Kuvittelin mielessäni lyhyen miehen puolison sanat. Kulta, on niin ihanaa kun et ole missään kenenkään tiellä. Äsken tästä käveli ohi tosi pitkä mies kompastumatta sinuun lainkaan. Ei sinusta ollut vaivaa, ei hän edes huomannut noin lyhyttä miestä.

Parrakkaana miehenä klikkasin myös seuraavaa sivuehdotusta. Nyt kerrottaisiin 15 syytä deittailla parrakasta miestä. Heti kättelyssä kävi selväksi, että parta on miehekäs ja tekee miehestä viisaan oloisen. Kuulosti hämmentävältä, mutta lupaavalta.

Ja sitten.

Miehet tykkäävät rapsutuksesta ja partaahan on kiva silitellä. Tämä vinkki oli eksynyt varmasti väärään paikkaan toiselta sivustolta aiheesta 15 syytä, miksi kissa on naisesta kiva kotieläin.

Tekstissä siteerattiin myös tuntemattomaksi jäänyttä tutkimusta. Sen mukaan parrakkaat miehet elävät muita miehiä terveellisemmin.

Opin uuden faktan.

Parta estää 90-95 prosenttisesti auringon UV-säteilyn. Sen seurauksena ihosyöpäriski ja vanheneminen vähenevät.

Koin suurta kiusausta tiedustella kirjoittajalta, miten seksikkäänä hän itse pitäisi miehellään eeppistä jopa auringonvalon pimentävää naamapuskaa.

Aloin epäröidä kirjoittajan lähestymistä, koska teksti muuttui yhä epäloogisemmaksi. Naiset haluavat rinnalleen parrakkaan miehen, koska parta vanhentaa.

Siis mitä? Juurihan sanottiin, että parta auttaa säilyttämään nuoren ja terveen ulkonäön.

Noh, samalla linjalla jatketiin. Valmius kasvattaa parta kertoo siitä, että mies on viisastumassa ja kypsymässä. Hän olisi siis valmis tekemään lapsia. Täh?

Kyllä, aamusuihkun jälkeen silloin tällöin vähän leikkaan, kampaan ja voin rasvatakin lapsia. Muuten annan heidän kasvaa ihan luomuna.

Tekstin mukaan myös muut miehet automaattisesti kunnioittavat partasuuta. Mitenköhän lyhyet miehet, joille ei edes parta kasva, saavat kunnioitusta tai koskaan löytävät ketään? Parta pitää miehen myös lämpimänä, joten näiden miesten on oltava jatkuvasti ihan jäässä.

Eikä siinä vielä kaikki.

Parralla voi tehdä monia hauskoja asioita. Sitä voi esimerkiksi koristella erilaisilla asioilla, aivan kuin hiuksiakin.

Tästä nappaan siis nokkelan vinkin pikkujouluihin. Jotkut kivat kuusenkoristeet ja tähtisädetikut pikaliimalla kiinni partaan. Jollei silloin tunne itseään pitkänhuiskeaksi seksikkääksi adonikseksi, niin koska sitten.

Mitä mieltä olit näistä vinkeistä?

 

Seuraa ja kommentoi blogia tai lähetä sivun linkki kavereillesi. 

Mainion Facebook-sivulle pääset tästä.