Tehy-lehti uudistui

Vaikka lehden ulkoasu on erilainen kuin aiemmin, sydän on sama. Sen muodostavat tehyläiset.

Kuva: Placeit, kuvankäsittely Riikka Huttunen

Tehy-lehden painettu versio on uudistunut. Ensimmäinen uudistettu numero ilmestyy tänään 5.1.2022.

Vaikka lehden ulkoasu on erilainen kuin aiemmin, sydän on sama. Sen muodostavat tehyläiset. Kirjasimme sen nyt kanteenkin: tehyläisten oma lehti. 

Uudistusta olemme tehneet tehyläisten toiveita kuunnellen. Vähän aikaa sitten Tehy kysyi jäseniltään, millainen Tehyn oletetaan olevan. Vastaus oli energinen, ulospäin suuntautunut, leikkisä, intohimoinen, päättäväinen ja sanavalmis. 

Vastaajat kertoivat itse olevansa käytännöllisiä ihmisiä, tahtovansa turvata itselleen tärkeitä asioita ja uskovansa, että aina on varaa parantaa ja uudistaa.

Sama pätee Tehy-lehteen. Olemme halunneet turvata tärkeät asiat, mutta tuoda ne esiin entistä paremmin. 

Tehyläiset ammattilaiset pääsevät ääneen läpi lehden. Kollegat kertovat vuoden ensimmäisessä numerossa esimerkiksi pelkäävien potilaiden tukemisesta, empatian merkityksestä työyhteisössä, opiskelujen sujumisesta ja keinoistaan palautua työvuoron jälkeen. Sitä mainittua leikkisyyttäkään ei ole unohdettu. 

Lukijatutkimuksissa lehteen on toivottu enemmän työehtoihin liittyviä juttuja. Siksi esimerkiksi Hyvä kysymys -palsta saa nyt entistä enemmän tilaa. Myös hyvinvointiaiheita odotetaan, ja niistä pidämme kiinni jatkossakin. Pidetty Ulkomaat-juttu on tästä lähtien nimeltään Samaan aikaan toisaalla. Se löytyy nyt jokaisesta numerosta.

Uutta on myös se, että Tehy-lehti painetaan tästä numerosta alkaen kokonaan hiilineutraalisti. Haluamme osaltamme olla mukana rakentamassa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta.

Kerro, mitä pidät uudistuneesta lehdestä verkkolomakkeella. Otamme mielellämme palautetta vastaan.

lehtiuudistus