Tehy-lehden blogisti Nouseva tähti

Tehy-lehden blogisti Rayan Hämäläiselle annettiin Nouseva tähti -tunnustus.

Kuvateksti
Kuva Leena Louhivaara

Rayan Hämäläinen sai yhtenä viidestä nuoresta sairaanhoitajasta Sairaanhoitajaliiton tunnustuspalkinnon. 

Hämäläinen jakaa kokemuksiaan ammatillisessa Sairaan(hyvä)hoitaja-blogissaan ja Twitterissä. Blogi on perustettu vuonna 2014 ja se on nykyään yksi Tehy-lehden blogeista. Blogistina hän toteuttaa kirjoituksissaan Sairaanhoitajien sosiaalisen median ohjeita ja kirjoittaa potilaan parhaaksi ja yhteiseksi hyväksi.

Hämäläinen kirjoittaa tuoreimmassa blogissaan, kuinka kokee tärkeäksi, että itse pysyy uskollisena koulutuksen aikana omaksumilleen periaatteille ja ilmentää toimintansa ja käytöksensä kautta johdonmukaista esimerkkiä. 

Sairaanhoitajaliitto perustelee valintaa sillä, että Hämäläinen puhuu kollegoistaan arvostavasti ja tuo esiin heidän hyviä puoliaan. Hän on rohkeasti ylpeä työstään ja ammattikunnastaan ja valmis jakamaan omaa osaamistaan kollegoille ja ottamaan heiltä vastaan neuvoja.

Sairaanhoitajaliiton tunnustuspalkinto Nousevat tähdet jaettiin Kansainvälisenä sairaanhoitajapäivänä nyt ensimmäisen kerran. Tunnustuksen myöntää Sairaanhoitajaliiton hallitus nuorelle, 3–5 vuotta sitten valmistuneelle sairaanhoitajalle, joka on osoittautunut ammatissaan ja työssään erityisen ansioituneeksi.

Palkinnon tarkoituksena on kollegiaalisesti tuoda esiin ja kannustaa ammatillisesti työuransa alussa olevien sairaanhoitajien osaamista, urakehitystä ja hoitotyön kehittämistä.

Muut tunnustuksen saaneet ovat Anniina Herttuainen, Sari Koskinen, Miina Lyytikäinen ja Tuuli Oinonen