Tehy-lehden verkkoartikkelit uudistuivat

Tehy-lehden toimitus tuo luettavaksesi nyt entistä näyttävämpiä verkkojuttuja.

Kuvateksti
Uudenlaisissa artikkeleissa kerrotaan muun muassa vauvojen tehohoidosta, roboteista ja väkivallan ehkäisystä psykiatrisessa sairaalassa.
Kuva: Tehy-lehden arkisto

Tehy-lehden toimitus julkaisee nyt joka kuukausi artikkeleita, jotka hyödyntävät uudella tavalla digitaalista kerrontaa ja visuaalisuutta. Niiden avulla pääsemme näyttämään vaikkapa, miten hoitaja liikuttaa robottia tai keskosta pidetään kenguruhoidossa.

”Olemme iloisia voidessamme palvella lukijoita entistä paremmin. Uudet artikkelit ovat odotettu lisäys Tehy-lehden verkkosivuille. Niiden avulla voimme kertoa sote-alasta rikkaasti ja mieleenpainuvasti”, sanoo Tehy-lehden päätoimittaja Maria Ahvenainen.

Uusiin artikkeleihin pääset tutustumaan alla olevista linkeistä.

  • Suomen pienimmät potilaat kertoo keskosten hoidosta Kuopion yliopistollisen sairaalan vauvateholla. Siellä koko henkilökunta on koulutettu tukemaan perheitä.
  • Tulevaisuuden apuri kertoo robotista, joka toistaa hoitajan liikkeitä. Sitä testanneet sairaanhoitajat uskovat, että robotista voisi olla hyötyä hoitotyössä. Vielä ei olla niin pitkällä.
  • Vauvat älyvaatteissa kertoo Baba-tutkimuskeskuksesta, jossa perehdytään vauvojen aivojen kehitykseen. Tutkimushoitaja Jonna Salama ja fysioterapeutti Taru Palsa ovat oleellinen linkki perheiden ja tieteen välillä.
  • Sähköpyörä säästää hoitajien aikaa Turun kotihoidossa. Kannattaa kokeilla, rohkaisevat Jasmin Rönkkö ja Samira Grönros
  • Psykiatrisessa sairaalassa hoitajat kohtaavat väkivaltaa vielä enemmän kuin useimmissa muissa sote-alan työpaikoissa. Pitkäniemen sairaalassa henkilökunta on saanut koulutuksen menetelmään, joka auttaa hallitsemaan potilaiden aggressioita.

Kuulemme mielelllämme palautetta artikkeleista ja Tehy-lehdestä ylipäätään. Voit antaa sitä tästä: [email protected]