Terveystalo palkitsee 500 euron koronakorvauksella – ”Tästä on hyvä julkisen ottaa mallia”, sanoo Millariikka Rytkönen

Terveystalo maksaa etulinjan henkilöstölleen 500 euron palkkion kiitoksena hyvästä työstä poikkeuksellisena koronavuotena.

Kuvateksti
Ylimääräinen palkkio maksetaan noin 5 000 terveystalolaiselle. Kuva: Lehtikuva

Tehyn puheenjohtaja Millariikka Rytkönen kehottaa muita työnantajia ottamaan Terveystalon 500 euron koronakorvauksesta mallia.

– Näin pidetään siitä tärkeimmäistä eli henkilöstöstä huolta koronan keskellä. Terveystalo näyttää nyt suuntaa muille työnantajille. Terveystalo, joka ei ole saanut valtiolta mittavia tukia, kuten kunnat. Nyt kannattaa julkisen sektorin miettiä, olisiko porkkana sittenkin toimivampi keino kepin ja valmiuslain perään huutamisen sijaan, Rytkönen toteaa.

Rytkönen haluaa lähettää Terveystalolle kiitokset.

– Tämä on joulun ihme! Työnantaja, joka tietää, mikä on se tärkein: työntekijät. 

Ylimääräinen palkkio maksetaan noin 5 000 terveystalolaiselle.  Kyseessä on sivukuluineen yhteensä 3 miljoonan euron investointi. 

 Terveystalolaiset ovat tehneet maaliskuusta alkaen töitä koronan etulinjassa joka päivä  vastaanotoilla, sairaaloissa, laboratorioissa, flunssaklinikoilla, testauslinjoilla. Öin ja päivin, tarpeen vaatiessa tuulessa ja tuiskussa, Terveystalon toimitusjohtaja Ville Iho sanoo. 

 Meihin on voinut luottaa, olemme olleet tilanteen tasalla ja usein sen edellä. Olemme kasvattaneet asiakkaidemme luottamusta ja tehneet vaikeissa olosuhteissa hyvää tulosta. Tänä vuonna tuloksiin pääseminen on vaatinut poikkeuksellista sisua, ja jokainen joukkueemme jäsen ansaitsee erityisen ison kiitoksen, Iho jatkaa.

Terveystalossa työskentelee yli 13 000 terveydenhuollon ammattilaista, joista noin 2/3 on työsuhteessa ja 1/3 itsenäisiä ammatinharjoittajia.

 

Lue lisää:

Fimlab maksaa koronakuormituksesta