Moikka, ja hauskat erot!

Kuvateksti
kuva: StockSnap

Tosi moni tutuistani on nyt siinä iässä. He eroavat ensimmäistä tai toista kertaa.

Eroamiseen ei ole oikein mitään kunnon traditioita tai sanontoja. Pitäisi olla.

Erojuhlia tietenkin on. Ne ovat kivat bileet kavereille, kun parin eropiina on ohi ja itkut on itketty.

Juhlissa pidetään hiukan sarkastiset eropuheet, annetaan vieraille häälahjat takaisin ja mätetään napaan humoristista erokakkua. Sitten erotaan kavereina.

Mitä eroajille pitäisi oikein sanoa?

Marketeissa voisi olla toivottelijoiden avuksi jotain hyviä erokortteja tai eropaperituoksukynttilöitä.

Niissä voisi olla vaikkapa teksti onnea eron johdosta, kun näytät vielä noin kuumalta. Tai vähän anoppimaisempaan tyyliin, sitähän minä aina sanoin... onnea vastaeronneille.

Syvällisempi mietelause voisi olla esimerkiksi avioliitto kestää vain yhden ihmisen kipurajaan asti. Hieman kevyempi taas olisi: ero on kuin hampaan paikkaus, ensin saa hermokivut ja sitten voi taas syödä makiaa.

Halvinta ja helpointa on näppäillä erostatus Facebookiin.

Facebookista kaikki tutut ja potentiaaliset uudet parisuhdetyypit näkevät ex-parin olevan taas sinkkumarkkinoilla. Eroilmoitukseen ei tosin kannata kommentoida jaxuhalia, voiiitkua tai tsemppistä elämän tyrskyihin.

Somessa voisi tavoitella jotain omaperäistä. Eronneelle voisi näpytellä anttituiskumaisesti peto on irti ja toivottaa hauskat erot. Voisihan siihen vielä lisätä jotain motivoivaa, kuten uutta matoa koukkuun, ilmoitin sut torstaina alkavaan eroryhmään.

Tässä se nähdään. Ei meillä ole mitään tosi hyviä juttuja, joilla saisi uudesta elämänvaiheesta kaiken ilon irti. Eivät kaikki halua käpertyä sikiöasennossa kaverin sohvalle parkumaan menetystään.

 

Seuraa ja kommentoi blogia tai lähetä sivun linkki kavereillesi. 

Mainion Facebook-sivulle pääset tästä.

Suosittelemme sinulle

Tehy
Julkaisupäivämäärä
18.3.2021
Tehy
Julkaisupäivämäärä
7.4.2021
Uutiset
Julkaisupäivämäärä
23.5.2022