Osallistu mainioon kesäkilpailuun!

On pitkä kuuma kesä ja mä aion elää sen… Kesä ja hyvä musiikki kuuluvat lyömättömästi yhteen. Mainion kesäkilpailun voittaja saa yhden tyylikkään bluetooth-kaiuttimen (kuvassa), joka on helppo pakata mukaan vaikkapa kesäreissuun.

Osallistu kilpailuun vastaamalla kysymykseen: Mitä mieltä olet Mainio-blogista? Kirjoita kommenttisi Mainio-blogin Facebook-sivulle kesäkilpailua koskevaan päivitykseen 26.6. mennessä.

Onnea kisaan ja aurinkoista kesää!

KILPAILUN SÄÄNNÖT

 

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

Tehy-lehden Mainio-blogi.

 

OSALLISTUMISKELPOISUUS
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt.

 

OSALLISTUMISAIKA
Osallistumisaika on 22.–26.6.2019. Palkinto arvotaan 27.6.2019 mennessä. Osallistumista arvontaan ei hyväksytä osallistumisajan päättymiseen jälkeen. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

OSALLISTUMINEN
Arvontaan voi osallistua kuka tahansa vastaamalla Mainio-blogin tai Facebook-sivun arvontapostauksen kommenttikenttään 22.6.2019 julkaistuun julkaisuun sanoilla.
Yksi voittaja arvotaan kaikkien vastanneiden kesken.

 

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY
Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

 

PALKINTO
Palkinto on saatu Tehy ry:ltä ja sen lähettää voittajalle Tehy ry:n edustaja. Palkinnon arvo on 36,60 euroa ja kaiuttimen väri valkoinen/harmaa. Voittajan on lähetettävä postiosoitetiedot Mainio-blogin Facebook-sivun ylläpitäjälle palkinnon lunastamista varten.

 

PALKINTOON LIITTYVÄT RAJOITTEET JA VOITTAJAN VASTUU
Kilpailun järjestäjä vastaa tarvittaessa mahdollisesta arpajaisverosta. Lahjaa ei voi vaihtaa toiseen tuotteeseen tai muuttaa rahaksi. Kaikki arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. (Facebook tai mikään sosiaalinen media ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa, eikä arvonta liity mitenkään sosiaalisen median tai Facebookiin yhtiöinä).

 
 
Seuraa ja kommentoi blogia. Tämä kilpailu myös tykkää, kun sitä jaetaan muille. Mainion Facebook-sivulle pääset tästä.