Viinan kuvat

Kuvateksti
Kuva: Unsplash

Yksi asia on tullut selväksi. Suomessa kesälomaan kuuluu alkoholi. Sen näkee sosiaalisesta mediasta.

Facebookiin on päivitetty eka lomapäivä. Jihuu, tässä kuva lentokentältä. Kuvassa on sommitelma poreilevista skumppalaseista ja taustalla pätkä kiitorataa.

Instagram-kuvassa on vihdoin päästy kesämökille. Kuvassa on korkattu olutpullo kauniin auringonlaskun tiellä. Taustalla on pätkä saaren kalliota.

Snapchatissä ollaan ihanalla citylomalla. Kuvassa on kohotetut jalat tai aurinkolasinaama kohottamassa laseja. Kuva on zoomattu värikkäisiin lomadrinkkeihin.

Viinakuvilla välitetään onnellisia lomatunnelmia.

Näitä kuvia ilmestyy sosiaalisen median feedeihin. Ja näillä kuvilla välitetään parhaimpia lomatunnelmia ja -harrastuksia.

Monen ulkomaalaisen kaverin lomakuvat ovat sosiaalisessa mediassa toisenlaisia. Kuvissa on iloisia seurueita, upeita lomamaisemia tai lapsia leikkimässä henkeäsalpaavan kauniilla hiekkarannalla. Viinapullot ovat taustalla, jos niitä on.

Aika jännä, ettei alkoholipullo kuvassa paraatipaikalla edusta heille ja heidän lapsilleen vapautta ja juovuttavaa hyvän olon tunnetta. Fiilis välittyy sen sijaan hyvästä ruuasta, yhdessäolosta ja hauskoista hetkistä.

Onko mahdotonta ajatella, ettei alkoholin käytöllä ja viinapulloilla enää poseerattaisi sosiaalisessa mediassa? Olisi kiva katsella kuvissa muutakin kun panimoteollisuuden mainosmannekiineja.

 

Seuraa ja kommentoi blogia tai lähetä sivun linkki kavereillesi. 

Mainion Facebook-sivulle pääset tästä.