Onko työpaikallasi hyvä meininki? Hae palkintoa

Työelämäpalkinnon avoin haku on avattu.

Kuvateksti
Nyt etsitään hyviä työpaikkoja. Kuva iStock

Tehdäänkö teillä työt hyvällä meiningillä? Kehitättekö työpaikallanne hyviä työskentelytapoja ja ratkaisette ongelmat rakentavasti?

Tänä vuonna jaettava työelämäpalkinto on lajissaan viimeinen. Avoimen haun teemana on tahdonvoima. Tahdonvoimaa tarvitaan, jotta työyhteisöt löytävät parhaat tavat toimia keskellä työelämän murrosta.

Työelämäpalkintoa voivat hakea työyhteisöt, jotka ovat lisänneet toimillaan työntekijöidensä hyvinvointia. Palkinnot myönnetään työpaikoille, joiden toimintatavat ovat edistäneet hyvää työilmapiiriä, osaamisen kehittämistä ja työssä jaksamista. Kyse voi olla toimintatavasta, hyvästä käytännöstä tai sosiaalisesta innovaatiosta, jonka työyhteisö on saanut toimimaan käytännössä.

Työelämäpalkinto herättelee työpaikkoja tarkastelemaan ja kehittämään toimintaansa inspiroivien vertaisesimerkkien kautta.

Yhden palkinnon arvo on enintään 30 000 euroa. Hakuaika on 2.1.–15.2. Haun päätyttyä sosiaali- ja terveysministeriö, Sitra ja Työsuojelurahasto valitsevat 5–10 työpaikkaa, joille palkinto myönnetään. Tämän jälkeen yleisö saa äänestää suosikkiaan.

Palkinnon myöntää Työelämäpalkinnon rahasto.