Päivitä jäsentietosi

Valtakunnallinen jäsentietojen päivityskampanja lähestyy.

Satakunnan keskussairaalan ammattiosasto on ottanut jo varaslähdön syksyyn. Se ei malttanut odottaa syyskuun alussa käynnistyvää Tehyn valtakunnallista kampanjaa, jonka aikana muistutetaan ajantasaisten jäsentietojen tärkeydestä.
– Monien jäsenten tiedot jäsenrekisterissä ovat puutteelliset ja se hankaloittaa yhteydenpitoa, kertoo ammattiosaston puheenjohtaja Virpi Nieminen.

Tehyn jäsenpalvelupäällikkö Heikki Saldénin mukaan jo noin parikymmentä ammattiosastoa on tänä vuonna kannustanut jäseniään päivittämään tietonsa. Osa ammattiosastoista ajoittaa aktivointikampanjansa valtakunnallisen yhteyteen.

Satakunnan keskussairaalasta asiasta lähetettiin yhdysjäsenkirjeitä, tiedotettiin sairaalan sähköisessä viikkotiedotteessa ja ammattiosaston nettisivuilla sekä järjestettiin yksi tapahtuma. Ammattiosaston noin 1350 jäsenestä 70 päivitti tietonsa.

Tietonsa päivittäneiden kesken arvottiin tablettitietokone, jonka voitti sairaanhoitaja Ria Eini.

Satakunnan keskussairaalan ammattiosaston toiminnasta löytyy lisää tietoa ammattiosaston Facebook-sivulla, kotisivuilla www.ao250.tehy.fi ja sairaalan sähköisessä Kesti-nimisessä viikkotiedotteessa.