Tehyn Kasvokkain-näyttelyn mainos valittiin parhaaksi yhteiskunnalliseksi radiomainokseksi

Mainos liittyy valokuvanäyttelyyn, joka on puheenvuoro hoitotyön ja varhaiskasvatuksen ammattilaisten työn arvostuksen puolesta.

Kuva: iStock ja Tehy-lehden arkisto

Tehyn radiomainos Kasvokkain – tarinoita ihmisen ja työn arvosta voitti yhteiskunnallisten mainosten sarjan Kaiku-radiomainoskilpailussa.

Tehyn mainos liittyi Kasvokkain-näyttelyyn, jonka Tehy ja valokuvaaja Meeri Koutaniemi toteuttivat yhteistyössä. Näyttely on puheenvuoro hoitotyön ja varhaiskasvatuksen ammattilaisten työn arvostuksen puolesta.

Valokuviin liittyvissä teksteissä tehyläiset ammattilaiset kertovat työnsä merkityksestä, ja näitä kertomuksia kuullaan myös mainoksessa.

Mainoksen suunnittelusta yhdessä Tehyn kanssa vastasi Drum-viestintätoimisto ja tuotannosta Miracle Sound. Tehyläisten tarinat mainoksessa luki näyttelijä Kristiina Halttu. Mainokset ovat kuultavissa Kaiku-kilpailun verkkosivuilla.

"Aiheemme on sellainen, joka on harvemmin radiossa kuultu. Todelliset tarinat yhdistettynä pelkistettyyn äänimaailmaan tekivät radiomainoksistamme erottuvia. Onnistuimme liikuttamaan kuulijoita, nostamaan arvostusta hoitotyön ja varhaiskasvatuksen tekijöitä kohtaan sekä ohjamaan kävijöitä kasvokkain.fi-sivustolle", sanoo Tehyn viestintäpäällikkö Salla Rajala.

"Kampanja on ollut kokonaisuutena onnistunut ja voitto on hieno kruunu sille. Ennen kaikkea siksi, että kyseessä on projekti, jonka tekemiseen on osallistunut jäseniä eri puolilta Suomea. Eikä vain kertomalla tarinansa, vaan myös jakamalla niitä omissa verkostoissaan ja järjestämällä näyttelyitä asuinpaikkakunnillaan."

Kasvokkain – tarinoita ihmisen ja työn arvosta -näyttely on tilattavissa eri puolille Suomea. Siihen voi tutustua myös verkossa. Näyttelyssä tehyläisten tarinat ovat sekä luettavassa että kuunneltavassa muodossa.

 

Kaiku-mainoskilpailun voittajat. Kuvassa seisoo 6 ihmistä.
Kaiku-gaalassa tuli voitto Kasvokkain-mainokselle. Kuvassa vasemmalta oikealle Heikki Forsström (Miracle Sound),  Anne-Mari Rask (Tehy), Mirka Mäntylä (Tehy), Salla Rajala (Tehy), Saara Niinistö (Drum) ja Tero Kekki (Drum). Kuva Aki Rask