Lukijoiden koko vuoden suosikit – 3 parasta Mainio-blogin juttua!

Kiitos sinulle, kun kuljet Mainio-blogin matkassa. Ollaan yhteydessä!

Kuvateksti
Maino-blogin top 3 -jutut kertoivat hoitotyön arjesta.
Kuva: Canva

Toivon, että vuosi 2023 on ollut sinulle täynnä mielenkiintoisia tarinoita, koskettavia kokemuksia ja inspiroivia ajatuksia Mainio-blogin parissa. Nyt on aika kurkistaa kulissien taakse ja paljastaa, mitkä jutut puhuttelivat lukijoita eniten. 

Olen perinteiseen tapaan poiminut tänä vuonna ilmestyneistä Mainio-blogin teksteistä kolme eniten lukijoita saanutta. Jos ne jäivät välistä, pääset lukemaan ne nyt. 

Omakohtaisten tarinoiden voima on uskomaton, ja tämän vuoden luetuin blogiteksti osoitti sen kirkkaasti. Kerroin tekstissä, miten yhtenä päivänä elämäni muuttui äkisti. En ollutkaan menossa sairaalaan työkeikalle. Olin se, joka tarvitsi itse hoitoa. Kokemus muutti näkemykseni terveydenhuollosta ja hoitajakollegoistani.

Toiseksi sijoittui juttu, jonka otsikoin näin: ”Työpaikalla istuva hoitaja ei tee mitään” – Tämä lause paljastaa, ettei puhuja tunne hoitotyötä. Juttu avasi oven hoitotyön yksityiskohtiin, joita harvoin jaetaan julkisesti. Lukijat kiittivät juttua rehellisyydestä ja aitoudesta. Moni hoitaja samastui voimakkaasti arkista hoitotyötä kuvaavaan ilmiöön.

Kolmossijalle nousi Hoitajien työhyvinvointipäivät nollabudjetillaJuttu syntyi pitämäni työhyvinvointiluennon jälkeen. Erään humoristisen letkautukseni inspiroimana syntyi mielenkiintoinen keskustelu siitä, mikä oikeasti edistää hoitajien hyvinvointia. Juttua naureskeltiin, kummasteltiin ja kiiteltiinkin sosiaalisessa mediassa.

haluan välittää terveiseni sinulle, joka kuljet Mainio-blogin matkassa. Lämmin kiitos lukuisista lukukerroista, viesteistä, tykkäyksistä ja blogijuttujen jaoista sosiaalisessa mediassa. Ilman sinua tätä Mainiota ei olisi olemassa. Kiitos, että luet blogiani.

Jatka matkaa kanssani myös ensi vuonna. Kerro sitä ennen, mistä sinä haluaisit seuraavaksi lukea Mainio-blogista. Voi olla, että toiveesi toteutuu.

 

Seuraa ja kommentoi blogia. Tämä teksti myös tykkää, kun sitä jaetaan luettavaksi muille. Mainion Facebook-sivulle pääset tästä